Зов за помощ: Търсят средства за лечението на 7-годишния Петьо, който е с диагноза аутизъм

Животът

27-04-2021, 12:00

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Петьо е едно твърде любвеобилно дете, което не говори, не всичко разбира и му е трудно да се социализира. Това написа майката на момчето, което е на 7 години и е диагностициран с аутизъм. Тя разказа за състоянието му и помоли всеки, който има възможност, да помогне. Ето нейните думи:

В годините сме търсили различни варианти /барокамера, електростимулации, работа с психолог/за подобряването на неговото състояние. През месец семптемри 2020 г, тръгвайки по стъпките на една майка, която е успяла да се пребори с тази диагноза за своето дете, започнахме терапии с вливане на стволови клетки в гр. Киев, Украйна. За жалост обаче това е една скъпоструваща процедура /10 000 евро /като резултатът, който сме проследили и искаме да постигнем, е около 4 вливания /колкото повече – толкова по-голям резултат/.

Първата крачка е вече направена, но се обръшам към Вас, скъпи благожелатели, да станете част от нашата кауза и да ни подкрепите финансово, за да извървим нашия труден път и да видим нашето дете изтръгнато от лапите на аутизма. Повече от всичко искаме той да ни се усмихва, да говори и да общува със своите връстници.

Дарителска сметка :

IBAN BG39FINV91501317395224

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПЕТЪР РАДОСЛАВОВ ВЪРБАНОВ

БЛАГОДАРЯ ВИ !