Домашните любимци в морската столица вече имат свой супермаркет

Maxi Pet отвори своя първи магазин в Ритейл Парк Варна

Maxi Pet, специализираният магазин за домашни любимци, отвори врати в Ритейл Парк Варна на бул. Вл. Варненчик 268. Модерният и удобен супермаркет за домашни любимци, с площ от 600 кв.м, предлага богат избор за всеки вкус, включително и свои собствени марки, които са с най-доброто съотношение цена-качество на пазара.

Нетърпеливите клиенти и техните любимци бяха посрещнати в събота на голямото откриване от символа на Maxi Pet – далматинецът Макс, подаръци изненади и 20% намаление на всичко при първа покупка. Намалението е валидно за целия уикенд на откриването.

 

В Maxi Pet има всичко, което бихте пожелали на най-добрите цени.

Екипът на Maxi Pet е отдаден да надхвърля очакванията на домашните любимци и техните собственици.

„Радваме се, че можем да обслужим нашите клиенти с разнообразния ни асортимент от продукти на най-изгодни цени“, каза Антон Георгиев, управител на магазина Maxi Pet, Варна.

Ветеринарната аптека в магазина разполага с богат асортимент продукти за специалните диетични или медицински нужди на любимците. Ветеринарните лекари са готови да посъветват стопаните по всички въпроси относно храненето, хигиената и профилактиката на техния любимец. Всеки стопанин може също да зададе своя въпрос и онлайн на сайта в раздел Питайте ветеринаря.

В магазина можете да подготвите всички предпазни мерки за сигурност на клиентите и служителите.

Паркингът е на разположение на всички посетители, за да пазаруват лесно и удобно.

Maxi Pet не продава кучета или котки. „Съветваме нашите клиенти да ги осиновяват или да се свържат с отговорни развъдници, членове на професионални асоциации. Стремим се да подкрепяме организациите за хуманно отношение към животните, както и да насърчаваме отговорното отглеждане на домашни любимци”, каза Галина Спасова, маркетинг мениджър, Maxi Pet.

Ветеринарната аптека в Maxi Pet предлага всичко необходимо за твоя любим със специални нужди.

Веднъж посетили магазина няма как да не дойдете пак. Вкусните аромати на храна, естествени лакомства, атрактивни цветове на нашийници и забавни играчки – придърпват поводите към Maxi Pet.

За тези, които все пак предпочитат онлайн пазаруването, Maxi Pet има и онлайн магазин – www.maxi-pet.bg

За повече новини, можете да последвате Maxi Pet и във Facebook и Instagram.