Старт на онлайн пистата за залози за 15 минути

Новините

11-11-2019, 17:50

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Спортните залагания в интернет имат редица предимства пред традиционните букмейкърски квартални пунктове. И все пак още мнозина са скептични към тази възможност, предоставена от съвременните технологии. Ако ви отнема 15 минути да отидете до кафето и да си попълните фиша, то толкова време, а дори и по-малко може да е достатъчно, за да стартирате на онлайн „пистата” за прогнози.

Регистрацията в интернет е сигурна

Рисковете на глобалната мрежа заострят вниманието на доста хора. Като цяло обаче при онлайн букмейкърите системите са създадени така, че да предоставят оптимални условия за сигурност на клиентите. Можете да прочетете подробно ревю на efbet, за да се уверите, че процесът на създаване на акаунти, както и на захранването му със средства не носи заплахи за потребителите.

Всеки нов интернет играч трябва да знае, че при вписване в онлайн система за залагания се изискват абсолютно достоверни данни. Никакви измислени, псевдоними и фалшиви числа няма да свършат работа. За да се регистрирате в уеб-базиран букмейкър, трябва да посочите истинските си имена, реалната дата на раждане, както и действителното ЕГН. На практика е изключено един човек да създаде повече от един профил на свое име в платформата на една и съща компания. Освен че въвеждането на неверни данни може да бъде подсъдно, то също ще лиши играчите от шанса да спечелят каквото и да било. Така че, ако сте решили да залагате в интернет, имайте готовност да предоставите исканата информация от вас, без да я преиначавате.

Разплащателните методи са изпитани

Както можете да видите и в подробно ревю на efbet, има няколко начина за захранване на сметката в профила ви в сайта на букмейкъра. Депозит може да бъде направен както с банков превод, така и с дебитна или кредитна карта, но също така и ползвайки платформите за онлайн разплащания (но без PayPal при повечето компании). Ако сте достатъчно предпазлив да пазите информацията за банковата си карта, то няма повод за притеснение пластиката да бъде използвана за вноска по сметката за играта с прогнози. Системите на букмейкърите са изпитани по отношение на тяхната сигурност, като пробиви с пострадали клиенти на практика отсъстват.

Онлайн платформите неизменно имат и изисквания за минимален депозит, независимо дали стартов или следващ. Обикновено тази сума трябва да бъде в размер на поне 10 лева, като често с нея вървят и различни бонуси, За теглене също има граници в зависимост от конкретния метод.

Пари могат да се теглят, когато се потвърди самоличността

Това, което ще отнеме повече от 15 минути, се нарича верификация. Това е вид потвърждение на самоличността на потребителя, която се извършва от служител на компанията. Без да бъде верифициран един профил, няма как да бъдат преведени каквито и да е печалби от неговата сметка към банковите институции или платформи за разплащане. Веднъж направено, това потвърждение отваря вече пълноценно вратата на възможностите пред новодошлите. Одобрението обикновено се получава бързо, но не и свектавично. Дори и регистрацията в efbet да е успешна, както и да е направен сполучлив депозит, то отново от компанията искат допълнителна информация от потребителя, за да му преведат пари. Така че вашата печалба няма да отиде при съседа от 3-ия етаж, ако от това се опасявате. Фалшивата самоличност се наказва при онлайн залаганията.