Фенове на Черно море оптимисти за двубоя с Левски

По-вероятно е да спечелим, но и равният няма да е изненада

Умерени оптимисти за крайния изход от мача с Левски са в Национания фенклуб на Черно море. Шефът на националния футклуб на "моряците" Иван Михайлов разкри, че в агитката още не могат да преглътнат това, което се случи на двубоя със Славия в София.

"По-слаб мач на Черно море не бях гледал отдавна. Ако бяхме взели 3-те точки ставаше съвсем друго. Но явно няма кой да вкарва голове. Това е основния ни проблем", изрази настроението на ултрасите бившия щангист. Михайлов все пак призна, че в съботната среща на "Тича" двойката е изключена.

"Мачът с Левски е 1 Х. По-вероятно е да спечелим, но и равният няма да е изненада. Причината е, че очакваме Левски да дойде със съдията. Те все още таят някакви шансове, макар и силно теоретични за първото място. Така че от тук нататък не могат да си позволят грешки", допълни Михайлов. Той прогнозира също, че не очаква да паднат много голове.

"Ще стане битка и който вкара първи ще спечели. Силно вярвам, че това ще сме ние", допълни Михайлов.

Запитан ли ще стане ли Черно море трети или четвърти той бе лаконичен: "Ще стане ако иска. Шансове има, но всичко е в главите и краката на футболистите. Дано никога повече не гледаме такива мачове, като този със Славия."