Иван Маркович: Срещу Левски съм три от три

"Не мога да кажа, че мразя Левски, но със сигурност не обичам този отбор", каза сърбинът

"Обичам да играя срещу Левски. Нормално е да харесвам за съперник "сините", след като съм три от три срещу този отбор - имам три победи от три мача". Това сподели пред varnautre.bg новото попълнение на Черно море Иван Маркович, който освен серията от победи има и отбелязан гол срещу левскарите като играч на ЦСКА. "Надявам се в събота да продължа добрата серия срещу този отбор. Какво по-хубаво от това да бия Левски и с екипа на Черно море", заяви Маркович.

"Не мога да кажа, че мразя Левски, но със сигурност не обичам този отбор. Когато бях в ЦСКА най-хубавото нещо бе като бием "сините". Още по-добре ако е на техния стадион "Георги Аспарухов". Знаете ли, дори и да падаш в мачовете от първенството, когато биеш Левски в дербито, всички са доволни. И фенове, и футболисти, и ръководство..", обясни още сърбинът.

"Имам добри впечатления за Черно море още преди да дойда на "Тича". За първия мач за пролетта не попаднах в групата защото не бях добре физически. Надявам се в следващите срещи да започна да играя редовно както преди, защото започвам да влизам във форма. Черно море има всички шансове да се класира за призови места в "А" група, тъй като отборите претенденти за тройката намаляха след изваждането на Литекс. Сега се получава така - биеш три мача и при добро стечение на обстоятелствата си в топ 3. Трябва ни малко късмет и мисля, че ще се получат нещата. Черно море не отстъпва на нито един отбор в първенството, освен Лудогорец разбира се. Нито Славия, нито Берое, нито Левски са нещо повече от нас. Така че нашите шансове не са малки, просто трябва да си свършим работата на терена.

Относно "армейците" Маркович сподели: "ЦСКА ми даде много, но в момента се намира в трудна ситуация. Следя случващото се на "Армията" от медиите. Надявам се да се оправят колкото може по-бързо. Желая им всичко добро", завърши Маркович.

Вижте гола на Маркович срещу Левски: