Марешки обещава бензиностанции в цялата страна и цените да паднат с още 20-30 ст.

Парите

20-02-2016, 11:09

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Бизнесменът потвърди, че ще се кандидатира за президент

Цените на горивата ще намалеят с още 20-30 стотинки в цяла България. Ще отворим бензиностанции в цялата страна и най-късно до края на годината ситуацията на пазара ще се нормализира. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки пред bTV.
"Маржове от по 30-40 стотинки са недопустими. Който иска да работи на такива маржове, нека отиде в някоя друга държава", категоричен бе Марешки.

Той заяви, че води борбата срещу картелите в името на интересите на българския народ и неговите собствени като потребител и знае, че пътят няма да е лесен. Марешки благодари на всички за подкрепата.

"За мен е важно да знаем, че живеем в правова държава. Трябва да се обединим и да изкореним престъпността и чувството за безнаказаност. Това е моето желание и моята битка", обясни бизнесменът.

"90% от моите лични коли са извън Варна и те в момента си купуват горива с 40-50 стотинки по-скъпи. Мен това не ме радва", изтъкна Марешки. Той заяви, че не знае кой е поставил бомба пред негова аптека в Бургас, но е на мнение, че това е заради започналата от него борба срещу монополите у нас.

"В моя имот се нанесъл човек. Отивам да го питам защо, той се чуди защо си търся правата“, обясни ситуацията у нас Веселин Марешки. Той поздрави Бойко Борисов за решението му да спре обществени поръчки за над 2 млрд. лв.

Марешки потвърди, че ще се кандидатира за президент. "Президентът трябва да бъде лице, което да защитава интересите на обществото. Той не може да реши проблемите, но може да ги заяви ясно и те да бъдат решени", посочи бизнесменът.

"Радвам се на делата си и факта, че съм успял да направя бизнес полезен за мен и добър за хората", обяви в заключение Марешки.