Тролей № 83 спира временно заради ремонта на бул. "Трети март"

Животът

18-02-2016, 19:21

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Променя се маршрутът и на автобус номер 20 и тролеи 88 и 82

Във връзка със строително-ремонтни дейности по бул. "Трети март" в участъка от кръстовището с бул. "Република" до кръстовището с ул. "Вяра", считано от 19 февруари, временно се преустановява обслужването на тролейбусна линия 83, съобщават от "Градски транспорт". Маршрутът на тролейбусна линия 88 ще се обслужва по маршрута на тролейбусна линия 82 в участъка от начална спирка "Бл. 407" до сп. "Дом Младост". Няма да се обслужват спирките на бул. "Трети март", а именно: сп. "Осъм", "3 –ти март", "Искър", "Янтра", "Огоста", "Централна автобаза", "Дом Младост" на ул. "Вяра".

Всички абонаментни карти, закупени за тролейбусна линия 83 и 88, да се зачитат за редовен превозен документ по маршрута на тролейбусна линия 82 и 88 от/до сп. "ТИС Север" и от/до ЖП Гара двупосочно.

Абонаментни карти за тролейбусни линии 82 и 83 НЕ СА ВАЛИДНИ по маршрута на тролейбусна линия 88 в участъка от сп. "Централна поща" до Аспарухово и обратно.

Временната организация в маршрута на движение на автобусна линия 20 посока ЖП Гара е както следва: след сп. "3-ти март" автобуса завива по бул. "Република" и обслужва спирките в участъка, на кръстовището с бул. "Цар Освободител" с ляв завой продължава по същия и обслужва сп. "Хемус" и сп. "Възраждане", след кръстовището с ул. "Вяра" се включва по утвърдения си маршрут. Промените се въвеждат двупосочно до приключване на строително ремонтните дейности.