Черно море стартира подготовка за Славия

Спорт

15-02-2016, 15:14

Снимка:

Varnautre.bg/Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Педро Еуженио мина ехограф, който показа, че е възстановен

Черно море стартира подготовка за предстоящия първи пролетен мач със Славия. "Моряците" гостуват на "белите" в неделя от 13 часа на стадиона в кв. "Овча Купел".

Първото занимание за седмицата се проведе на стадион "Младост", a в него участие взеха почти всички футболисти. В тренировката се включиха, Мамуту Кулибали, Бекир Расим, които до вчера бяха на облекчен режим и Педро Еуженио. Португалецът премина ехограф, който е показа, че футболистът е възстановен и още днес започна тренировки. От клуба споделиха за varnautre.bg, че до последно Педро ще е под въпрос за мача със Славия. "Ако не за неделя, за мача с Левски ще е готов", категорични бяха от лекарския щаб на варненци.

С отбора не тренира единствено бранителят Траян Траянов, който има разтежение и е подложен на физиотерапия, и няма да вземе участие в първия за пролетта мача на Черно море.

Аут за мача с "белите" са още наказаният заради натрупани картони Симеон Райков и Стефан Станчев, който ще претърпи операция на коляното и ще пропусне целия пролетен полусезон.