Черно море преотстъпи таланти във "В" група

Спорт

01-02-2016, 12:59

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Старшата на Черно море върти 2:2 със Суворово

След Николай Минков, който облече екипа на Добруджа, още четирима "моряци" ще играят мъжки футбол напролет

Таланти от школата на Черно море, родени 1997 година, ще трупат опит в мъжкия футбол през пролетта. Това каза пред varnautre.bg треньорът на юношите старша възраст Тодор Каменов.

След като Николай Минков премина в Добруджа в началото на зимната подготовка, още четирима футболисти бяха преотстъпени в други отбори. Това са Емил Илиев, Георги Гушлев и вратарят Злати Златев, които вече от седмица се готвят с Калиакра (Каварна). Дясното крило Даниел Димитров пък ще играе за тима на Радо Боянов - Интер (Плачидол), но ще тренира няколко дни в седмицата с професионалния Добруджа.

"Ще следим представянето и на петимата наши таланти в отборите, където ще играят през пролетта. В края на сезона ще обсъдим вариантите някои от тях да останат на "Тича", или ще им търсим отбори, където да продължат да играят. На тяхно място в старшата възраст взехме няколко футболисти от набор 1999 година. Това са Илиан Илиев, Емил Янчев, Ертан Тумбак, Румен Касабов, Добромир Добрев и Дейвид Венциславов", каза треньорът на Черно море Тодор Каменов.