Камерунец с холандски паспорт започна тренировки с Черно море

Спорт

28-01-2016, 15:09

Снимка:

Varnautre.bg/Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Иван Вълчанов пристига във Варна тази вечер

Камерунецът Уили Овертум се присъедини към подготовката на Черно море. Халфът ще изкара пробен период при "моряците" и ще бъде тестван в контролата с Поморие тази събота на Кампуса в Бургас. 29-годишният Овертум е играл за АЗ Алкмаар и има 3 мача за националния отбор на Камерун. За АЗ Алкмаар е играл през сезон 2013-2014 и има записани 17 мача и 1 гол.

Последният тим, за който се е подвизавал, е белгийският Зулте Варегем, където има 5 мача. Има 3 мача за националния отбор на страната си. Камерунецът може да играе като офанзивен халф и крило.

В същото време към следобедната тренировка на Черно море се присъедини и Марк Клок, който се подготвяше самостоятелно в родината си.

Разбра се още, че халфът Иван Вълчанов ще пристигне във Варна тази вечер. Той ще направи първа тренировка с тима утре, а в зависимост от тестовете, на които ще бъде подложен, в понеделник ще подпише договор с Черно море, съобщиха за varnautre.bg от клуба.

За последно 25-годишният футболист игра за тима на Славия, където през есента записа участие в 9 мача и е реализирал 2 гола. В кариерата си Вълчанов е носил екипите и на Чавдар Етрополе, Монтана и Любимец.