Пламен Николов: Можем да се класираме за Евротурнирите

Спорт

14-01-2016, 16:51

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Черно море играе с Поморие в Бургас

Централният защитник Пламен Николов официално се превърна в третото ново попълнение в тима на "Черно море". Бранителят и ръководството на клуба се разбраха за личните условия на играча и Николов подписа своя договор късно снощи.

В първото си интервю като играч на "моряците" той си пожела да играе в Европа с новия си клуб. "Не ми трябваше много време да приема офертата на "моряците". С треньора бързо се разбрахме за условията и изобщо за всичко. Аз предварително имах наблюдения върху този отбор и за това не ми трябваше много време да приема предложението. Новите ми съотборници ме приеха нормално, те са добри момчета и няма причина да не ме приемат по добър начин. Надявам се с отбора да направим една хубава серия от победи. Лично моя цел е да направим едно добро представяне през пролетта и да можем да се класираме за Евротурнирите, предполагам разбира се и клуба го имат като амбиция това и мисля, че имаме възможностите да го постигнем", каза Николов.

Защитникът сподели още, че няма да има нужда от много време за адаптация и не иска да разочарова феновете на клуба. "Атмосферата тук на "Тича" е нормална. Аз все пак съм българин и смятам, че няма да ми е необходимо много време да се адаптирам. Не искам да давам празни обещания на феновете на клуба и за това смятам да говоря с действията си на терена. Искам да пожелая на себе си и съотборниците да сме здрави, да се запазим без контузии и да имаме късмета да побеждаваме", завърши третото ново попълнение в "моряшкия екипаж".

Иначе днес тимът на "Черно море" проведе само едно занимание на стадион "Младост", в което участие взеха всички здрави играчи, с изключение на Бекир Расим, който има болки в кръста и бе изпратен във фитнеса, където да се подготвя на облекчен режим.

Преди тренировката кондиционния спец в състава Веселин Марков даде безалкохолен коктейл по случай рожденния си ден. Междувременно стана ясно, че първите две контроли от подготвителния лагер на "Морето" със сигурност ще се играят в морската ни столица, а в третата проверка с отбора на "Поморие" те ще гостуват. В зависимост от атмосферните условия тя ще се проведе или на изкуствения терен в Поморие или на кампос "Гнездо на акули".