Никола Спасов: Около селекцията нещата се развиват добре

ВИДЕО: Очакваме и най-много двама чужденци на проби

Треньорът на Черно море Никола Спасов коментира селекцията преди първото за годината занимание на "моряците", с което бе даден старт на зимната подготовка. Специалистът очаква да бъдат привлечени четирима нови футболисти, които да вдигнат класата на тима за пролетния полусезон.

"Започваме годината в тежки условия. Надявам се в близките дни времето да ни помогне и атмосферните условия да позволяват да проведем по-адекватни футболни тренировки. За съжаление в първите дни ще ни бъде много трудно. Ще комбинираме между пясъка, гората и залите около Варна. Утре и вдругиден ще направим медицински изследвания на футболистите изследвания. Момчетата, които играха повече през сезона получиха по-дълга почивка, но в понеделник (11 февруари) ще бъдат на линия", коментира на първата за годината пресконференция треньорът Никола Спасов.

„За селекцията мога да кажа, че нещата се развиват добре. Но засега само Жоро Илиев е с подписан договор. Първоначално приоритет ми е да контактувам с български футболисти. Иска ми се поне още двама българи да вземем до понеделник. Очакваме и най-много двама чужденци на проби. Това ще зависи обаче от това колко българи ще взема преди това, защото няма да правим някаква мащабна селекция през зимата. Но при всички положения искам да бъдем по-добре подсилени за пролетния полусезон", заяви Спасов.

"Искам да взема двама централни защитници и един нападател евентуално. Иска ми се да привлечем най-много четирима нови играчи, които да са по-добри от тези, които освободихме", каза още Спасов.

ВИЖТЕ ВСИЧКО, КОЕТО КАЗА НИКОЛА СПАСОВ: