Георги Илиев: Атакуваме евротурнирите

Спорт

18-12-2015, 08:53

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ще гоним това, което е поставено като цел от ръководството

Завърналият се в Черно море Георги Илиев заяви, че той и съотборниците му са длъжни да се възползват от разместванията в първенството, за по-добро крайно класиране, визирайки изваждането на Литекс от "А" група.

"Получават се някакви размествания в шампионата. Вече трети отбор се вади от първенството. Това не е добре за българския футбол. Ние обаче сме длъжни да се възползваме от всичко това и да направим една добра пролет. Длъжни сме да гоним това, което е поставено като цел от ръководството - да атакуваме евротурнирите", каза Илиев.

Класирането на Черно море в момента е горе долу като преди две години. Нуждаем се от потенциал и може би малко постоянство, за да вдигнем класирането в първенството. Тези две купи донякъде вкараха самочувствие и увереност в отбора", смята още халфът.

В момента Жоро тренира индивидуално. Той се подготвя в компанията на бившия футболист на "моряците" Тодор Колев. "Изпуснах доста през тези 3-4, дори и пет месеца, в които се възстановявах. Имам да наваксвам. Надявам се в тези три месеца, които има до началото на първенството, да успея да вляза в добра форма за мачовете", завърши Жоро Илиев.