Никола Спасов тръгва с 22-ма "моряци" за София

Във Варна остават Илия Николов, Илиян Неделчев и Вальо Йосков

Отборът на Черно море днес направи последна тренировка във Варна на стадион "Младост", а в нея взеха участие всички налични играчи.
След това наставникът на "моряците" Никола Спасов определи разширена група от 22 футболисти за предстоящите две гостувания, като в нея не попаднаха вратарят Илия Николов, Илиян Неделчев и младият Валентин Йосков. В строя обаче се завръщат изтърпелият наказание защитник Стефан Станчев, халфът Марчин Буркхардт и нападателят Вилиан Бижев и Хуан Мануел Варея.

В неделя от 14 ч., варненци гостуват на Пирин в среща от 19 кръг на "А" ПФГ, а в сряда от 17.30 също са гости на Берое в ¼ финален двубой от турнира за купата на страната.

Именно заради това ръководството на клуба взе решение тима да не се прибира в морската столица, а след двубоя с "орлетата" в Благоевград варненци ще останат на лагер в София, където ще се подготвят за сблъсъка със старозагорци.

Групата на Черно море:

Вратари: Георги Китанов, Александър Чанович

Защитници: Жиньо, Стефан Станчев, Мамуту Кулибали, Мартин Костадинов, Михаил Венков, Траян Траянов

Халфове: Даниел Георгиев, Тодор Паланков, Марк Клок, Стенио, Бекир Расим, Марчин Бургхард, Мехди Бурабия, Андреас Васев, Симеон Райков, Матиас Курьор, Педро Еуженио

Нападатели: Живко Петков, Вареа, Вилян Бижев