Фенове посрещат Клайдерман още на летището

Изненадват пианиста с тематичен "музикален" десерт – круша цигулка със сладко от зелени смокини

Принцът на романтичното пиано Ричард Клайдерман идва във Варна в петък, 4 декември, с вечерен полет от София. Най-нетърпеливите фенове вече са научили точния час на пристигането и ще чакат най-записвания пианист на планетата още на летището.

Две луксозни лимузини ще посрещнат световния музикант. С него ще бъде мениджърът му Оливие Тусен - уважаван френски композитор, аранжор и продуцент, който заедно с Пол де Сеневил открива таланта на Клайдерман и има голям принос за изграждането му като световен артист със свой неподражаем собствен стил. Лимузините ще откарат звездния екип до хотел в курорта Св. Св. Константин и Елена, където за него вече е приготвен президентският апартамент, а персоналът е ентусиазиран от възможността да окаже специални грижи на видния гост по време на целия му престой във Варна.

В менюто на звездата, което е с френско-италиански акцент в здравословна интерпретация, има броколи и синьо сирене, киноа, заек, запечен със зеленчуци, филе миньон с прошуто и гъши дроб със сос от трюфели. Големият пианист ще бъде изненадан с тематичен "музикален" десерт с българска нота – круша цигулка с типичното за нашето Черноморие домашно сладко от зелени смокини.

Големият концерт на Ричард Клайдерман във Варна е на 5 декември от 19 часа в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта. В отговор на изключителния интерес организаторите на концерта от Агенция Елит мюзик пуснаха всички места по допълнителните трибуни. Сега се зареждат и допълнителни места на партера.