Отварят и новите трибуни на Спортна зала за Клайдерман

Варна Лайф

27-11-2015, 13:57

Снимка:

programata.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

За пръв път във Варна пианистът ще включи и българска композиция в своята програма

Допълнителните нови трибуни в Двореца на културата и спорта ще бъдат отворени за концерта на Ричард Клайдерман на 5 декември. Организаторите са взели това решение заради извънредно нарасналия интерес на почитатели от цяла Североизточна България към концерта на световноизвестния пианист.

Със съвременните съоръжения зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта се сдоби след обновяването тази година и това е едно от първите им приложения на културно събитие.

Феновете на Принца на романтичното пиано са силно ентусиазирани от предстоящата среща със звездния музикант и очакват неговите вечно зелени хитове, нови пиеси и много филмова музика. За пръв път във Варна той ще включи и българска композиция в своята програма – това е възрожденската мелодия "Хубава си, моя горо", чийто демо запис вече изтече в социалните мрежи.

Организаторите на концерта от Агенция Елит мюзик пускат всички места по допълнителните трибуни на специална цена от 40 лв. Билети от 70 и 80 лв. все още могат да се намерят на престижната партер зона.