Спартак Варна стяга нов отбор след Нова година

В първите месеци на 2016 г. "соколите" очакват развитие около базите на клуба

Всичко около селекцията на Спартак Варна за пролетния полусезон и бъдещето му, ще стане ясно след заседание на УС в средата на декември. Това обяви един от учредителите на клуба Атанас Атанасов - Орела. Очакванията са Спартак да привлече почти цял отбор нови футболисти.

"Зная, че медиите са нетърпеливи за новини и когато няма такива, ги създават сами. До този момент обаче не е взето решение за селекцията. Може и да има набелязани футболисти, което е нормално, но конкретни действия очаквайте, след като УС заседава. Дотогава всичко , което излиза в медиите относно селекцията и други клубни дела, не го приемайте за истина", каза още Орела.

"Не отива да влезем във "В" група и толкова. Това няма да е свършена работа. Ето затова ви казвам, че на предстоящото заседание на УС ще се вземат жизненоважни решения за Спартак. Защото най-важното за клуба е неговото бъдеще, а не с колко играчи ще се подсилим сега. Щом искаме Спартак да се развива в правилната посока и да се върне там, където му мястото – в професионалния футбол, трябва да създаваме необходимите условия за реализиране на целите ни", допълни Атанасов.

Решения на ОбС относно евентуалното стопанисване на "Спартак" и "Локомотив" от техния клуб Атанасов очаква в първите месеци след Нова година.