Пребиха 40-годишен мъж във "Владиславово"

Крими

18-11-2015, 12:30

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Пиян руснак руга и би полицай

40-годишен мъж е бил пребит в понеделник вечерта в кв. "Владиславово". Варненецът бил нападнат на улицата от няколко лица. В резултат на нанесения побой мъжът е загубил съзнание и е получил сътресение на мозъка.

За случилото се в полицията съобщила съпругата на потърпевшия. Предприето е разследване и издирване на извършителите, като на този етап няма данни нападението да е било с цел грабеж. Образувано е досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура. Пребитият мъж е настанен за лечение в болница, без опасност за живота.

Пиян руснак, живеещ във Варна, е задържан за хулиганство ден по-късно в центъра на града, съобщиха още от полицията. 42-годишният мъж започнал да буйства в следобедните часове на бул. "Съборни". След като на мястото дошли полицаи, руснакът започнал да ги обижда, ругае и заплашва. При опита да го задържат, оказал съпротива и дори ударил няколко пъти в лицето един от униформените служители.

Малко по-късно е отведен в ареста за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, материалите по което са докладвани на Районна прокуратура.