Черно море би Берое в турнира за Купата на БФС

Спорт

12-11-2015, 20:32

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" се наложиха с 1:0 у дома

Юношите старша възраст на Черно море записаха победа с 1:0 срещу Берое в първия мач от 1/4-финалите на турнира за Купата на БФС.

След силно начало домакините поведоха с 1:0 в 14-ата минута. Румен Касабов изпълни отлично пряк-свободен удар. На два пъти и гредите спасиха заралии – след шутове на Валентин Йосков и Момчил Илков. Варненци имаха шанс да удвоят, но не успяха.

Треньорът на тази възраст Тодор Каменов сподели, че доволен от победата и факта, че неговите момчета не са допуснали гол. Той не скри обаче, че е очаквал по-изразителен успех. Реваншът е на 25 ноември в Стара Загора.

В неделя двата тима се срещат за първенството от Елитната група до 19 г. в Стара Загора. Мачът от 13-ти кръг може да се окаже показателен за това кой от двата тима ще продължи напред в турнира.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Александър Михайлов, Стоян Илиев, Цанко Иванов, Марин Сираков, Ертан Томбак, Светослав Павлов (60 – Момчил Милков), Николай Богданов (70 – Никола Тодоров), Румен Касабов (75 – Кристиян Събев), Слави Славов, Валентин Йосков.