Холандецът си тръгва от "Тича" в понеделник

Спорт

12-11-2015, 13:25

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Холандец започва подготовка с Черно море

В Черно море започнаха със селекцията за пролетния полусезон

Холандският нападател Дани Шхриърс, който в момента кара проби в Черно море, си тръгва в понеделник, независимо дали се хареса на треньора Никола Спасов. Това разкри самият наставник на "моряците", който ще добие впечатления за качествата на играча по време на контролата с румънския Виторул в събота от 14 часа в Балчик.

"В момента гледаме футболисти за пролетния полусезон. Дали ще ми хареса, или не Шхриърс си тръгва в понеделник, тъй като има самолетен билет за Холандия", каза Никола Спасов.

Ако бъде одобрен, 28-годишният футболист, който играе и като полузащитник, ще излезе без пари на варненци, тъй като е свободен агент. Така Дани Шхриърс евентуално може да се завърне на "Тича" в началото на зимната подготовка.

На "Тича" продължават да следят както офанзивни, така и футболисти в дефанзивен план, които да вдигнат нивото в тима след Нова година.

Стана ясно още, че за спаринга с румънците Никола Спасов ще повика юношите от дублиращия отбор Емил Илиев, Георги Гушлев и Николай Минков. Треньорът ще прибегне до този ход, тъй като не може да използва в проверката осем играчи – заради покани в национални отбори и контузии.