Фенове на Черно море и Никола Спасов на среща на Аладжата

15-ина ултраси са посетили днешното занимание на "моряците" в гористата местност край Варна

Любопитна среща между привърженици на Черно море и Никола Спасов се е състояла днес. Шефът на националния фенклуб на "моряците" Иван Михайлов с още 15-ина ултраси са посетили днешното занимание на отбора в местност Аладжа манастир, за да се срещнат с треньора, научи varnautre.bg.

След мача с Берое от фенклуба на "моряците" обявиха, че търпението им няма да продължава вечно. Те обаче уточниха, че не става дума за искане за оставката на Никола Спасов.

Потърсен за коментар Михайлов потвърди за нетрадиционната среща: "Искам да поясня, че никога не сме искали оставката на Спасов. Това бе първото, което казахме на треньора, а разговорът ни протече в добър тон. След мача с Берое, афектирани от безобразното представяне, поискахме обяснение от Никола Спасов за слабата игра. Сега инициирахме среща, на която си казахме всичко, каквото имаше да си кажем. Това, че спечелените две купи не дават основание на феновете да се примиряват със срамното представяне на тима в мачовете от първенството. Ние имаме право и ще реагираме винаги, когато отборът не играе", каза Михайлов, който поясни, че за пореден път привържениците са благодарили на треньора за донесените две купи във Варна.

Пред феновете Никола Спасов е обяснил, че това е реалният потенциал на настоящия отбор и че е имал интерес към доста български футболисти, които обаче не са искали да преминат на "Тича", разкри председателят на фенклуба.

Пред привържениците Спасов е обещал през зимата да бъдат привлечени 2-3 качествени попълнения.

Относно възможността Георги Илиев да премине в Черно море, Спасов е уверил, че опитният халф е добре дошъл в отбора, след като договорът му в Китай изтече.