Мишо Венков: Излизаме на живот и смърт срещу Монтана

Нищо не се е променило след двубоя с Берое и няма повод за притеснение или безпокойство

Капитанът на Черно море Михаил Венков запази присъствие на духа след класическата загуба от Берое и обяви, че предстоящия им двубой в Монтана ще е наживот и смърт.

"Не стояхме зле срещу Берое. Контролирахме играта, имахме шансове да поведем, да изравним или след втория им гол да намалим резултата. Биха ни, тъй като наказаха наши грешки. Това обаче го има във футбола. В интерес на истината този сезон играхме по-слабо в някои мачове у дома, но победихме", заяви Венков.

Той смята, че след като са спечелили две купи за по-малко от три месеца, на тях вече гледат с друго око.

"Вдигнахме високо летвата с двата трофея и сега играта, както и резултатите ни се следят под лупа. Всяка наша грешка е повод за новина и несъстоятелни коментари. Истината е обаче, че при нас нищо не се е променило след двубоя със заралии. Няма повод за притеснение или безпокойство в Черно море. Продължаваме да гоним целите си. Предстои ни мач в Монтана, който ще е на живот и смърт", допълни Мишо.

Левият бек изрази задоволство, че в събота ще се види с близки хора.

"Със Здравко Лазаров сме като братя, а Ферарио Спасов ми бе първия треньор в Литекс. Само за 90 минути ще бъдем врагове, после пак ще сме приятели", уточни Мишо.