Конкуренти подкрепиха Калина Белмезова от ГЕРБ за балотажа в Аспарухово

Мисия Варна

30-10-2015, 13:50

Снимка:

ПП ГЕРБ-Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

До края на годината започва активна работа по реконструкцията на двата охранителни канала

Конкуренти на Калина Белмезова, кандидат на ГЕРБ за районен кмет на "Аспарухово", които отпаднаха на първи тур, застават зад нея на балотажа. Ивайло Комитов, издигнат от инициативен комитет, кандидатът от НФСБ Стоян Проданов и Николай Бинев (ПП "Отечество"), заявиха твърда подкрепа за Калина Белмезова. Успех на Белмезова пожелаха също областният координатор на НФСБ Димитър Карбов, както и Светлан Златев от Коалиция "Народен съюз" - част от коалицията "Реформатори и патриоти".

Новоизбраният кмет на Варна Иван Портних и Калина Белмезова се срещнаха с граждани в читалището в района и изразиха благодарността си към хората за гласуванато доверие на ПП ГЕРБ на 25-ти октомври."С ясна визия сме за развитието на "Аспарухово", тъй като имаме готови проекти за 100 млн. лв. Благодаря Ви за доверието, което получих – това ме задължава да изпълня поетите ангажименти. Вярвам, че всички заедно ще направим "Аспарухово" един от най-хубавите райони в града", обърна се към хората Иван Портних. Той ги призова да излязат и да гласуват в неделя: "Вашият вот ще определи бъдещето на района за следващите 4 г., затова вярвам, че заедно ще направим най-правилния избор", допълни той.

Калина Белмезова благодари на опонентите си за подкрепата. "Радвам се, че всички заявяват желание да работим заедно в името на това да развиваме нашия район и да решим натрупаните проблеми през годините. Амбицирани сме да поддържаме темпото, което наложи Иван Портних през последните 2 г.", каза тя.
Калина Белмезова припомни, че до края на годината започва активна работа по реконструкцията на двата охранителни канала, които ще гарантират спокойствието и сигурността на хората в Аспарухово.

Догодина стартира работата по рехабилитацията на основните улици в квартала – "Първи май", "Народни будители" и "Кирил и Методий", а разширение с две платна ще бъде изградено на ул. "Мара Тасева". Връзката на "Аспарухово" с централната част на града ще се подобри значително след предстоящата реконструкция на Аспаруховия мост. Вече е даден ход и на идеята за изграждане на покрит басейн в "Аспарухово". Той ще бъде в парковата зона, която ще се обособи по протежението на канала.