Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Белослав получи широка подкрепа

Новините

30-10-2015, 13:10

Снимка:

ПП ГЕРБ-Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Деян Иванов получи доверието и на двама новоизбрани кметове на села в общината

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Белослав Деян Иванов получи широка подкрепа за предстоящия балотаж в неделя. Зад него застанаха местната коалиция "Зелен Белослав", представлявана от Живко Димитров, както и МК "Либерали за новото време". Подкрепата си за Деян Иванов заявиха и негови конкуренти на първия тур – кандидатът на АБВ Данко Калчев и кандидатът на НФСБ Илия Матев.

Даниела Йорданова - зам.-кмет в екипа на Желязко Петров в община Белослав, също подкрепи Деян Иванов. Той получи доверието и на двама новоизбрани кметове на села в общината – Галин Георгиев от с. Разделна, който бе кандидат на Реформаторския блок, и Калоян Николов от с. Страшимирово, който бе издигнат от ПП ГЕРБ.

Заявената подкрепа за кметската кандидатура на Деян Иванов очертава и конфигурацията на новото мнозинство в Общинския съвет, което ще работи за развитието на Белослав и всички населени места на територията на общината.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Белослав, който е с №6 в бюлетината, се ангажира да активно да подкрепи младите хора в общината, така че те да имат възможност за професионална реализация, за отдих, спорт и развлечение. Приоритет ще бъдат и грижата за децата и възрастните хора, обновяването на инфраструктурата, изграждането на по-добра среда на живот. Като експерт с опит в работата по европроекти, Деян Иванов има визия за осигуряването на европейски средства за развитието на Белослав.