Черно море бие служебно Спартак (Пд) и се класира на 1/4-финал за Купата

Спорт

29-10-2015, 13:35

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Моряците" на Тодор Марев бият в Пловдив

Пловдивчани закъсали на магистралата

Черно море ще се класира за 1/4-финалите на турнира за Купата на БФС със служебно 3:0. Причината е, че бусът, с който са се придвижвали пловдивчани към Варна, се е развалил на магистралата. Това каза пред varnautre.bg шефът на Спартак (Пловдив) Тошко Симеонов.

"За съжаление няма как да стигнем за срещата с Черно море. Вече сме уведомили Българския футболен съюз, че мач няма да има. В момента бусът се прибира с пътна помощ", заяви Симеонов.

Така Черно море продължава напред в турнирната надпревара и вече очаква жребия за ¼-финалните срещи на 6 и 24 ноември.

В първия мач за Купата на БФС, игран под тепетата, "моряците" на Тодор Марев се наложиха с 1:0 след гол на Радослав Вичев.

"Все още няма официално потвърждение, че отборът на Спартак (Пд) няма да се яви на мача. Ние сме длъжни да сме на линия за началото на срещата. Тук е и делегатът, до който не е достигнала информация за проблемите на съперника. Длъжни сме да стоим на стадиона до 30 минути след обявения час на двубоя. След това се съставя протокол за неявяването на Спартак (Пд)", каза пред varnautre.bg шефката на ДЮШ Черно море Христина Димитрова.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен