Никола Спасов: Притеснен съм за Бурабия и Клок

Спорт

28-10-2015, 16:49

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Никола Спасов: Нямаме цел за тройката или да ставаме шампион

Бекир Расим пропуснал мача за Купата заради болки в глезена

Двама от основните футболисти на Черно море Марк Клок и Мехди Бурабия отново тренират на облекчен режим. Причината е, че не са напълно възстановени след травми и за последните няколко срещи в "А" група бяха вдигани с инжекции.

"Състоянието им с основание ме безпокои. Те играха на инжекции срещу Левски, но проблемите им не отшумяват. На този етап не мога да ви кажа дали ще са на 100% готови за двубоя с Берое на 3 ноември във Варна", каза Никола Спасов.

С проблеми е и Бекир Расим, който не взе участие в мача за Купата на България с Вихър (Строево) заради болки в глезена. "Бекир пострада на последното занимание преди срещата, когато след единоборство изкълчи глезен. Въпреки травмата пътува с нас за Пловдив, но след като се оказа, че не е готов за игра, вместо него пуснах Стефан Станчев", допълни треньорът.

Иначе, днес титулярите в мача с Вихър направиха възстановителна тренировка на стадион "Тича". Останалите футболисти, които получиха почивка за срещата от турнирната надпревара, проведоха интензивно занимание.