Пенсионери от "Владиславово" поискаха достъпна администрация

Новините

14-10-2015, 18:08

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Пожелаха и повече възможности за общуване

Достъпна и работеща администрация поискаха от кандидата на ГЕРБ за кмет на "Владиславово" Николай Костадинов възрастните хора от пенсионерски клуб "Детелина". На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на партията Марица Гърдева, Жельо Алексиев и Ваня Вълчева.

Да бъде подменена остарялата дограма, както и да се разширят възможностите за общуване на възрастните хора в квартала, пожелаха пенсионерите от кандидатите. Николай Костадинов сподели, че със старта на цялостното обновяване на "Кайсиева градина", ще бъдат изградени нови цветни лехи и беседки пред всички блокове и покрай основните пешеходни алеи, което ще задоволи нуждата на пенсионерите от повече места за отдих на открито.

Костадинов отново декларира, че за него диалогът с гражданите на "Владиславово" е разковничето за решаване на проблемите в района. Пенсионерите бяха запознати с оптимизирането на схемата на градския транспорт, което ще улесни връзката на квартала с централната част на Варна, курортните комплекси и кв. "Аспарухово". Възрастните хора поставиха на дневен ред и редица други въпроси, свързани с облагородяването на междублоковите пространства, както и с контрола на строителните дейности и поддръжката на зелените площи.