Варненски рапър пусна песен от затвора

Варна Лайф

10-10-2015, 10:56

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Виктор Ангелов – Ръбара пита Оня отгоре "Що така напрай?"

Той е от Варна, рапър е от малък и израства в компанията на Мишо Шамара. Наричат го Ръбъра, защото винаги бил на ръба.

В момента Виктор Ангелов излежава присъда във Варненския затвор. Излиза за няколко дни, за да представи новата си песен "Що така напрай", въпрос, който задава на "оня отгоре", информира bTV.

Записал я ден преди да влезе. Казва, че е вътре, защото си нарушил пробацията – по начало той има условна присъда за притежание на наркотици, но това лято в апартамента му откриват още от забранените субстанции и влиза директно на топло.

Той обаче казва пред репортерите на bTV, че тази история не била вярна, а само измислица на жълтите вестници... Наркотиците не били негови, а вероятно някой му ги бил подхвърлил.

В затвора казва, че освен всичко останало има достатъчно време да прочете някоя и друга дебела книга. Вътре съседи са му хлебарките, плъховете и ежедневната мизерия. Всеки ден е един и същ.

"В затвора има всичко. Понякога има конфликти, много често интриги. Повечето хора там правят интриги за щяло и не щяло. Примерно, ако някой няма цигари, види, че ти имаш повече цигари, може да мине да ти ги открадне. Там за две цигари ти перат прането. Оправят ти леглото." – така описва той престоя в затвора.

А на въпроса дали това е урок за него, отговаря така: "Всяко нещо, което ти се случва в ежедневието, всеки един ден е един урок, който трябва добре да огледаш, да осмислиш. И да извлечеш поуките от него и да продължиш напред. Да станеш повече. Всяко едно препятствие те прави по-силен и всеки следващ ден би трябвало да помъдряваш".Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"