Моторджии на протест срещу продажната политика на управленците

Мисия Варна

07-10-2015, 18:30

Снимка:

Facebook

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Планират шествие по основните варненски булеварди

Протестно автомото шествие ще предшества закриването на мотосезона във Варна. Представителите на мотоклубовете в града планират да се съберат тази неделя пред Катедралния храм "Св. Успение Богородично" в знак на протест срещу продажната политика на българските управленци. Очаква се да се съберат около 300 души, сред които както моторджии, така и водачи на автомобили. Добре дошли са и велосипедисти и всички желаещи да подкрепят демонстрацията, която ще бъде и добре озвучена. 

С нея участниците искат да кажат "Не" на властимащи предатели и престъпните партийни елити, на чуждата военна и икономическа окупация, "внесените" бойни клетки на главорезите от ИДИЛ у нас и на геноцида и изтреблението на българската нация.

Българите трябва да се обединят и да се борят за връщането на цялата власт и ресурси на народа и освобождението на страната ни от транснационалото финансово робство, е посланието на автомото протеста. Моторджиите настояват за справедлив съд и възмездие за виновниците за настоящата национална катастрофа и очакват ново Възраждане.

"Нито крачка назад – зад нас е България! Побеждават силните духом!", призовават организаторите в социалната мрежа Facebook. Предвижда се участниците да минат по основните варненски булеварди, да достигнат до крайния квартал "Владиславово", след което да се върнат обратно на Катедралата. За 16 и 17 октомври пък е насрочено закриването на мото сезона, като домакин ще бъде Мото базата.