Черно море разузнава шампионите на видео

Марк Клок започва тренировки с основната група от днес, Бекир се завръща в 18-те

В лагера на Черно море подхождат с необходимата доза уважение към шампиона Лудогорец. "Моряците" гостуват в Разград в събота в мач от 11-ия кръг на първенството в "А" група.

Футболистите на Никола Спасов ще изгледат запис с играта на "орлите" преди днешната следобедна тренировка. На "Тича" имат видео от двубоя на Лудогорец с Литекс, завършил 1:1 в Разград, а на фона на видеокартината Никола Спасов ще запознае своите подопечни със силните и слабите страни на съперника.

В Черно море има кадрови проблеми за мача с Лудогорец. На облекчен режим продължават да се готвят Стефан Станчев и Траян Траянов. Очаква се днес халфът Марк Клок да започне тренировки с основната група, след като до вчера се подготвя индивидуално заради проблеми в глезена от мача с Пирин. Първите двама със сигурност отпадат от сметките на Никола Спасов за срещата в събота, докато Клок вероятно ще попадне в групата за гостуването на Лудогорец. Сред 18-те се завръща Бекир Расим, който пропусна мача с Пирин заради треньорско решение.

Утре следобед Черно море тренира на "Тича", а след заниманието тимът ще отпътува за Разград. В събота сутринта в 9 часа Никола Спасов е предвидил леко занимание на терена на "Балканфарма".

Междувременно Георги Китанов получи повиквателна за европейските квалификации на младежкия национален отбор за мачовете с Армения и Дания. Стражът на "моряците" ще се присъедини към лагера на националите в Стара Загора в неделя.