Мишо Венков: Излизаме да се надиграваме с Лудогорец

Спорт

28-09-2015, 19:00

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Движим се по план, на 5 точки сме от върха и една от зона Европа, и само от нас зависи на кое място ще завършим

"Излизаме да се надиграваме с Лудогорец и нека по-добрият да победи". Това каза капитанът на Черно море Михаил Венков. Варненци гостуват в Разград в събота от 20 часа.

"Няма нищо по-хубаво от това да играеш на добър терен срещу силен съперник. Надявам се да се получи хубав мач, който обаче няма да има нищо общо с този за Суперкупата. Черно море е побеждавал и е завършвал наравно в Разград, така че сме спокойни", коментира още Венков.

За двубоя с Пирин (1:) левият краен бранител призна, че са играли под възможностите си, но изрази задоволство, че са победили.

"Не бяхме на 100% физически, не играхме и на обороти. Може би ни се отрази умората, тъй като това беше трети мач за нас в последните 10 дни. Най-важни са трите точки и ги взехме. Във футбола има и такива мачове, а знаете, че големите отбори печелят и когато играят слабо. Със сигурност ни предстои да побеждаваме още с подобна игра, но в никакъв случай не трябва да губим точки срещу такива отбори у дома. Но държа за кажа, че нито за миг не съм се съмнявал, че ще спечелим, тъй като държахме мача и контролирахме играта. Движим се по план, на 5 точки сме от върха и една от зона Европа, и само от нас зависи на кое място ще завършим", смята Мишо Венков.