Геша: Исках да открием стадиона в Балчик с мач срещу Левски

Спорт

11-09-2015, 11:53

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море започва с Пирин Разлог за Купата на България

Отборът на Локо (ГО) е сериозен съперник, коментира треньорът на Черноморец (Балчик)

Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов - Геша коментира жребия от 1/16- финалите на турнира за Купата на България. Лидерът в Североизточната "В" група приема тима на Локо (Горна Оряховица).

"Жребият не е добър за нас. Локо (ГО) е сериозен отбор. От водещите в "Б" група. Няма да скрия, че се надявахме да ни се падне по-касов тим от "А" група. Голямо име, каквото например е Левски. Както се очертава в мача за Купата на България ще открием официално стадиона в Балчик. Какво по-хубаво от това в този ден да играем срещу Левски", коментира пред varnautre.bg Геша.

"Не че Локо не са дразнител, напротив. Надявам се да стане хубав мач, в който да си сверим часовниците. Да видим какво ни е нивото, защото започнахме да губим представа след успехите в първенството. Надявам се все пак да дойдат много хора. Имаме стабилен отбор, който побеждава. На предния ни мач на стадиона в Албена имаше 1000 души. Сега ще видим какъв интерес представлява нашият тим за региона. Разбира се ако се бяхме паднали с Левски, Лудогорец, Локо (Пд), Ботев (Пд) или друг тим от "А" група, щеше да е страхотно за град като Балчик", завърши Георги Иванов - Геша.