15-годишен руснак почина след падане от 5-ия етаж

Животът

10-09-2015, 14:08

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Инфаркт уби руски спортист в басейн край Варна

Отведен е в болницата в много тежко състояние

15-годишно момче от Русия е починало във варненската УМБАЛ "Св. Анна" след падане от петия етаж на хотел в Кранево. Младежът, който е от Санкт Петербург, бил на почивка в селото.

Инцидентът е станал в ранните сутрешни часове вчера. Момчето е паднало от терасата на стаята си в хотел "Аквалайф" и се е приземилo върху тревата. Преди да се прибере е употребило алкохол.

Отведено е в болницата, където е настанено в реанимация в много тежко състояние – със съчетана травма, вътрешни кръвоизливи и множество счупвания. Въпреки усилията, лекарите не са успели да спасят живота му и вчера вечерта младежът е издъхнал.

От генералното консулство на Русия във Варна са заявили, че в момента се води разследване на инцидента, а тялото на младежа ще бъде прибрано от майка му, предаде "Медиапул". Момчето е било плувец и спортна надежда на Русия.

Това е поредният инцидент с руснак в хотела, където в неделя почина ватерполист от националния отбор на Русия. След тренировка в басейна на Владислав Тимаков му прилошало и по-късно починал, като предположенията са, че е получил инфаркт.