Никола Спасов не бута състава за мача с Ботев (Пд)

Спорт

27-08-2015, 15:56

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Райков отпада и за мача с Ботев (Пд)

Повикаха Китанов за евроквалификацията с Румъния

Александър Чанович се завърна във Варна

Вратарят Александър Чанович се завърна във Варна и поднови тренировки с Черно море. Сърбинът изкара две седмица в Белград, където удължи визата си за пребиваване в България. Въпреки, че вече е в морската столица той ще пропусне и гостуването на Ботев в събота, като в тимовия лист за мача в Пловдив резерва на Китанов отново ще остане Илия Николов.

Верен на принципа, че когато отборът върви, съставът не се бута, Никола Спасов ще пусне в Пловдив утре 11-те, които започнаха при успеха над Монтана. На вратата ще пази младежкият национал Георги Китанов, пред него в защита ще излязат Стефан Станчев, Мамуту Кулибали и Михаил Венков, а в средата на терена ще са Марк Клок, Тодор Паланков, Мехди Бурабия и Стенио дос Сантос. По фланговете ще атакуват Матиас Курьор и Андреас Васев, а на върха на атаката ще е изнесен Живко Петков или Вилиян Бижев.

Иначе, днес играчите на Черно море проведоха интензивно занимание на стадион "Тича" във Варна. В него наставникът Никола Спасов акцентира на различни тактически варианти в игрова обстановка, преди гостуването на Ботев в Пловдив – от 7-ия кръг на А ПФГ. След заниманието футболистите направиха и традиционното за седмицата възстановяване.

Утре сутринта варненци ще направят още една тренировка и заминават за Пловдив. Двубоят между моряците и канарчетата е в събота от 17.30 ч и е поверен на младия столичен рефер Мартин Стоименов. Негови помощници са Станимир Илков и Младен Маринов, а 4-и съдия е Георги Ковачев. Събитията зад двете врати ще следят Ангел Баялцалиев и Борислав Колев. Съдийски наблюдател е Георги Виделов.