Завишиха шест пъти гаранцията на собственик на бардак

Крими

26-08-2015, 18:19

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Жрици обслужват за 150 лева на час в клуб "Калигула" на Златните

Собственикът на бар "Калигула" Драгомир Бельов ще трябва да плати 12 000 лв.

Окръжният съд завиши шест пъти паричната гаранция на собственика на бар "Калигула" Драгомир Бельов, който бе задържан за сводничество в средата на август. Така той ще трябва да плати в срок до 10 дни 12 000 лв. Гаранцията е съобразена с доходите му от двете заведения, които притежава на Златни пясъци. Наложената гаранция от 2000 лв. на барманката Пенка Колева, която бе арестувана заедно с него, остава същата.

Съдът завиши гарацията на Бельов, след като прокуратурата протестира първоначално наложените от Районния съд гаранции. 41-годишният Драгомир Бельов от Самоков и 22-годишната Пенка Колева от Добрич бяха задържани при специализирана операция в средата на август тази година на Златни пясъци и привлечени като обвиняеми за приемане на отделни лица с цел да бъдат използвани за развратни действия.

Установени бяха пет жени, жертви на престъплението. Две от тях по време на реализацията на операцията обслужваха чужденци в обособени помещения в бар "Калигула" за предлагане на сексуслуги. Чуждестранните клиенти – германец и иранчанин, свидетелстваха, че в "Калигула" за стандартна сексуслуга се заплаща по 150 лева на час.