Маскирани полицаи щурмуваха крайбрежна дискотека

Крими

23-08-2015, 10:59

Снимка:

Topnovini.bg (читателска снимка)

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Арестувани са четирима души

Десетина маскирани и въоръжени полицаи щурмуваха чалгаджийски клуб на крайбрежната алея във Варна. Четирима души са били натръшкани по очи, след което са били изведени с белезници, предаде Topnovini.bg.

Екшънът е започнал минути преди 1 часа тази нощ. Цивилен служител е предупредил за акцията по микрофона, след което осветлението е било включено, а музиката спряна. Маскираните полицаи са щурмували първо вип зоната, а после и останалата част на заведението. Проверили се документите за самоличност на всички клиенти.

В продължение на над един час достъпът до заведението бе блокиран и никой не можеше да влезе или излезе, разказаха очевидци. Те твърдят, че спецполицаите, които са били с ръкавици, са иззели найлонови пакетчета с бяло прахообразно вещество от вип зоната. От това може да се предположи, че акцията е по линия на наркоразпространението. Маскираните са тарашили и бара. Част от посетителите са освирквали органите на реда, а диджеят се е извинявал периодично за създалата се ситуация.

Акцията е била част от широкообхватна полицейска операция, провела се в няколко заведения на плажа, информират от Областната дирекция на МВР. Служителите на реда са проверявали за всякакви престъпления и нарушения, в това число разпространение на наркотици.