Нешка Робева води „Нешънъл Арт” на „Мис Варна” 2015

Юбилейното издание на конкурса за красота е посветено тематично на България

Грандиозен спектакъл, по повод десетото юбилейно издание на престижния конкурс за красота -МИС ВАРНА, готвят от екипа на Агенция  VIP Fashion Group - организатор и продуцент на събитието.

Церемонията за финала ще се състои на 22 август в лятната градина на Гранд Хотел Варна, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2015, сред двадесет и четири варненски красавици. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на тази година.

Повече от четири месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на събитието, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите с дрехи за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/, Антоанета Кисимова - Tony Lans /ІІ тур/ и Стойка Хаджиева – Новкова –модна къща Тонена /ІІІ тур/.Обувките се правят по поръчка от марката Sara Pen.

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топ-коафьорите от салони Нуши, а за грима - екипа на гримьорката Кристина Славова.

Зрителите и гостите на  МИС ВАРНА`2015  ще се насладят на  невероятно светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена в самия басейн на Гранд Хотел Варна.

Уникалната хореография, ефектният стайлинг на миските, както и нестандартните декори и аксесоари ще потопят присъстващите в една невероятна атмосфера.

Водещ на спектакъла тази година ще бъде популярния актьор Филип Аврамов - Фицата, а трупата на Нешка Робева – НЕШАНЪЛ АРТ и танцова формация ВАКАЛИ  обещават да предизвикат истински фурор с изпълненията си.

На събитието ще присъстват над 800 гости - представители на културния бизнес и светски елит от цяла България.

Освен титлата  Мис Варна`2015 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ Варна 2015. Гласуването за нея стартира на 13.08.2015 на www.missvarna.com.     

Журналистите отразяващи конкурса също ще излъчат своя фаворитка, която ще получи приза МИС МЕДИЯ ВАРНА 2015.

За десета поредна година екипът на Агенция  VIP Fashion Group ще организира благотворителна кампания, насочена към дома за медико социални грижи за деца във Виница. Част от подаръците ще подготвят самите участнички в конкурса, а основните дарения са от партньорите на събитието.

Част от подготвителния етап на МИС ВАРНА 2015 е и традиционната Вечер на талантите, която ще се проведе на 20 август. Освен, че ще покажат своя творчески потенциал, миските ще дефилират и с колекции на различни модни марки.

Фотосесиите на претендентките за титлата  Мис Варна 2015 са поверени на официалните фотографи на конкурса – Ники Желев и Боби Решовски.

МИС ВАРНА`2015  ще се осъществи благодарение на  генералното партньорство на VM Fitness center и не би бил възможен без подкрепата на златните партньори – МОЛ Варна, Гранд Хотел Варна и My Home.bg, а така също и без помощта на партньорите: Община Варна, Хидрострой, Интерсервиз Узунови, LZ – Yachting, Altinbas, Географски свят, Вики Комфорт, Kamenitza, Corset, Planet club, Bulval-Aenski, Damar, Макситур, Banderol, Floralia, Lumene, Triumph, Refan, CND, Glynt, Leonardo, Explosion, Darkmoon, Reaction, Shiho, Lilian Edwards,  Vayana collection,  Фил, Призма, Топ Принт,  Alpha design, Orka studio, Минибус, Макао, Мирал,  Винарска изба Варна, Persi, Carpet Max, Art 93, Deep Zone, Sage Plaza, Suppletec и жива алкална вода ADVA.

Медийни партньори на МИС ВАРНА 2015 : BTV, телевизия Черно море, вестник Черно море, BG радио, радио NRJ и Вероника, списание „GRAZIA“ както и  varnautre.bg.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)