Георги Илиев: Черно море ще вкара гол в Минск, дано да ги елиминираме

Черно море трябва да е подготвен както за евентуални продължения, така и за дузпи

Бившият футболист и капитан на Черно море Георги Илиев е оптимист, че родният му клуб ще елиминира Динамо (Минск). Той прогнозира, че това може да стане и след изпълнения на дузпи.

"Момчетата играха много добре в Разград. Жалко, че една грешка при статично положение ги лиши от победата. 1:0 щеше да е добро предимство на нашите за реванша. Но и сега всичко в Минск е възможно, тъй като двата отбора са равностойни. Сигурен съм, че ще вкараме гол и дано имаме късмет да ги елиминираме. Това е турнирен сблъсък и Черно море трябва да е подготвен както за евентуални продължения, така и за дузпи", каза Георги.

В момента бившият капитан на "моряците" лекува контузията си на коляното в България. Заради нея няма да играе повече за Шъдзяджуанг Йонгчанг в елитното първенство на Китай, което завършва през ноември.

"Договорът ми изтича след края на сезона. Китайците ми предложиха, ако се възстановя напълно, да подпиша нов контракт за първенството през 2016 година. Засега обаче не съм мислил за бъдещето си. За мен е най-важно да възстановя на 100 процента. В Китай смятат, че това ще ми отнеме 2-3 месеца. Един вече мина и аз се чувствам по-добре. Нека мине август, да дойде септември, тогава ще видим как ще съм", завърши Жоро Илиев.