Иван Петров: Парите за Спартак са от моя джоб и приятели

Спорт

22-07-2015, 12:18

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фенове вандалстваха на стадион "Спартак" тази нощ

Бъдещето на ФК Спартак Варна става ясно на 5 август

Да не съм християнин, ако лъжа, каза още новият силен човек в клуба

Новият шеф на УС на Спартак 1918 Иван Петров сподели, че средствата, които са дадени в клуба до този момент идват от неговия джоб и приятели. Силният човек в клуба разкри, че се е срещнал с представители на Синдикат 12 на стадиона снощи.

"Поканих ги да влязат, за да им обясня как смятам да възродя нашия Спартак. Един от тях – Никито, попита откъде съм взел пари за първите плащания на задълженията и вярно ли е, че ми ги е дал бившия силен човек в клуба. Сложих ръката си върху неговата и му казах, че един ден като разбере откъде са парите, ще ми се извини. А парите до този момент са от моя джоб и от мои богати приятели. Да не съм християнин, ако лъжа", обясни Петров.

По време на срещата е влязъл още един от тарторите на феновете. "Каза ми, че без фенове съм за никъде и че не ме искат в Спартак. Отговорих му, че е редно първо да видят какво аз и екипът ми правим за клуба и после да ме оценяват. След това - до 23 часа вечерта, десетина ултраси стояха отвън и пееха песни за Спартак. По едно време отново намесиха и моето име", допълни Петров.

В същото време седем работници започнаха да изкореняват бурените и буйната растителност на стадион "Спартак". "Те са служители на приятел на Иван Петров, който изяви желание да ни помогне. Днес ще премахнат тревите до оградите, а утре и в петък ще направят също с храстите по трибуните", обясни Пламен Михов.

Членът на УС смята също, че за контролата с Химик (Девня) в събота теренът ще става за футбол. "Заради неравностите и дупките, вчера играчите не можеха да си подават топката, тъй като не знаеха накъде ще отскочи. С всеки изминал ден обаче тревното покритие се подобрява, тъй като работим денонощно по него. Ще го окосим, после ще действаме с драпа и ще го валираме за първата ни контрола“, допълни Михов.