Одесос спечели турнира по плажен футбол в София

Спорт

19-07-2015, 13:28

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Варненци се класираха за топ 6 на държавното първенство

Шампионът на България Одесос стартира новия сезон в плажния футбол по най-добрия начин. Варненци завършиха първи в своята група в квалификационен турнир от Държавното първенство в София и се класираха за елитната група за финалния турнир в Шкорпиловци от 7-и до 9 август.

По регламент първите три отбора от турнирите в София и Русе оформят първата шестица в Шкорпиловци, а тимовете на 4-о и 5-о място - втората четворка.

В първия си мач в столицата Одесос удари Варненските момчета с 8:5, спечелиха срещу София Спорт с 3:0 (службно), отстъпиха на Искър 2008 след изпълнения на дузпи (3:3) и в последния си мач победи КПФФ на МВР с 6:3.

От състава на шампионите се отличиха Петър Караджов и Илиан Димов, който играха силно и реализираха едни от най-красивите попадения в надпреварата.

Така Одесос финишира на първо място, втори се нареди МВР, а трети Искър 2008 . Четвърти и пети останаха съответно Варненските момчета и София Спорт.

ФК Русе пък спечели турнира в крайдунавсия град, който се проведе в началото на юли. Спартак завърши втори, а трети се нареди Тича. Варненският МАГ е четвърти, а пети остана Заря (Цар Самуил).

Съставът на Одесос: Костадин Иванов - Марата, Петър Караджов, Илиян Димов - Калкана, Драгомир Младенов, Кристиян Душков, Милен Стефанов, Деан Делев, Никола Николов.