Костадин Костадинов и д-р Стаменов представят програма "Майки навреме"

Животът

07-07-2015, 13:46

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Д-р Стаменов и екип от специалисти ще отговорят на всички ваши въпроси и ще подкрепят и окуражат всяка мечта за щастие

Общинският съветник Костадин Костадинов инициира кампания в подкрепа на раждаемостта. На 10.07 (Петък) от 17 ч. в ФКЦ – Варна, безплатно ще се проведе лекция представяща програмата на д-р Георги Стаменов – "Майки навреме". Програмата е създадена, за да отговори на една все по-тревожна тенденция, с която се сблъскваме ежедневно в работата ни – в днешния забързан и сложен живот, на фона на задълбочаващата се демографска криза, младите български жени все по-често отлагат раждането на първото дете за все по-късна възраст, докато годните й яйцеклетки – основата на здравото бъдещо поколение – неумолимо се изчерпват без външни симптоми, и по-важно – без тя да подозира за темпото, с което това се случва.

След провеждане на първите безплатни консултации със специалисти, по инициатива на Костадин Костадинов, д-р Стаменов ще запознае всички желаещи млади момичета - Как функционира биологичния часовник при жените? Можете ли да планирате бъдещето си спрямо него? Кога е най-подходящото време да бъдем майки? Как да помогнем на момиченцата си да развият и съхранят в норма детеродните способности на телата си?

Д-р Стаменов и екип от специалисти ще отговорят на всички ваши въпроси и ще подкрепят и окуражат всяка мечта за щастие. На 10, 11и 12 юли в часовете 11 ч. - 17 ч. двойки с репродуктивни проблеми ще имат възможност да се срещнат с водещи български специалисти напълно безплатно. Консултациите ще бъдат във ФКЦ, за да протече без стрес първият контакт. Телефонът за записвания е 0888 321 349 от 11 ч. – 15 ч.