Черно море със загуба в Пловдив

Спорт

22-06-2015, 12:27

Снимка:

Varnautre.bg (архив)

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Класическата победа на "моряците" срещу Лудогорец в снимки

"Моряците" паднаха 0:2 в първия 1/2-финален мач от републиканското първенство

Юношите старша възраст на Черно море отстъпиха с 0:2 в първия 1/2-финален мач от републиканското първенство по футбол, който се игра в пловдивския квартал Коматево.

"Моряците", водени от Станислав Стоянов и Иван Николов, тъй като старши треньорът Тодор Каменов е наказан и изгледа двубоя от трибуните, допуснаха гол в 23-ата минута на срещата. След центриране от фаул се стигна до разбъркване в наказателното поле, Самер Алхусеин стигна до топката и я насочи с прецизен удар в мрежата - 1:0. Две минути по-рано Наско Милев уцели напречната греда на Черно море.

Преди това Илиян Неделчев изпусна да вкара от добра ситуация. Още във втората минута останал очи в очи със стража на домакините юношата, който от новия сезон ще се присъедини към представителния тим на "моряците", се забави и не успя да реализира. Преди почивката отново Неделчев можеше да отбележи изравнително попадение, но не успя да намери целта.

След почивката ботевци заиграха по-агресивно и в 70-ата минута Виктор Пенчев направи 2:0. Той бе изведен сам срещу вратаря от Никола Марин и се разписа с техничен шут. Пет минути по-късно Пенчев уцели напречната греда на варненци. Малко след това Вальо Йосков излезе на добра позиция, но не успя да намали резултата, тъй като шутира в аут. В 80-ата минута също направи и съотборникът му Стефан Иванов от фаул.

Реваншът е в четвъртък отново от 10,30 часа на стадиона под Аспаруховия мост.

Съставът на Черно море: Павлин Евтимов, Мартин Костадинов, Георги Гушлев, Александър Йовчев, Стефан Иванов, Тони Атанасов, Слави Славов, Александър Попов, Емил Илиев, Илиян Неделчев, Кристиян Пешков, Кристиян Пешков.

Съставът на Ботев (Пд): Мартин Димитров, Мартин Атанасов - капитан, Георги Купенов, Самер Алхусеин, Никола Марин, Валентин Томов, Виктор Пенчев, Борис Титюков, 
Рангел Игнатов, Емил Камберов, Наско Милев