Никола Спасов: Виждам конкуренция в отбора, това ме радва

ВИДЕО: Доволен съм от новите футболисти, за етапа, в който се намират

Треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че е останал доволен от показаното от неговите възпитаници в учебната игра днес на стадион "Младост", завършила при резултат 7:4.

"Много съм доволен от момчетата и в тренировъчния процес, и в днешната учебна игра. Личи си една увереност във всички футболисти. И в новите. Като цяло играят добър футбол. Доволен съм и от добрата тренировка, която направихме днес", каза специалистът.

"Доволен съм и от новите футболисти, за етапа, в който се намират. Португалецът и аржентинецът пристигнаха преди два дни, така че те нямат никаква подготовка. Всички, които са с нас, се представят на добро ниво", категоричен бе Спасов.

"Добре е, че се получава конкуренция между футболистите. Ще има и недоволни, защото всички искат да играят. Но пък от друга страна трябва да имаме равностойни 20-ина полеви футболисти. Всеки трябва да се съобразява с другия, с мен и моите решения. Хубавото е, че участваме в три турнира, чака ни суперкупа. Така че ще имам нужда от всички в турнирите. Затова няма как да не се стремим да вземем равностойни футболисти", завърши треньорът на Черно море.