Шест тима ще спорят за купа "Варна" по плажен футбол

Срещите стартират в събота на Южния плаж в морската столица

Шест тима ще участват в първия турнир за купата на Варна по плажен футбол за купа "Варна", който се организира от ЗС на БФС и фирма Лазурен Бряг 91 ЕООД. Срещите ще се проведат на Южния плаж в морската столица.

Жребия разпредели отборите в две предварителни групи от по три тима. Първите два отбора от всяка група ще играят на кръст в полуфиналите, а победителите в тях ще спорят за трофея.

Срещите стартират в събота (20 юни) от 14 часа на южния плаж във Варна и продължават до 20 часа. Груповата фаза приключва същия ден, а полуфиналите на турнира са в неделя (21 юни) от 10 и 11 часа. Финалният сблъсък ще се състои в неделя от 13 часа.

Организаторите от ЗС на БФС-Варна и фирма Лазурен Бряг 91 ЕООД са предвидили специална купа за победителя в турнира, а като награда шампионът ще получи и италианска екипировка ZEUS (фланелка и гащета) за 10 човека.

Официална вода на турнира е Аква Бриз, а организаторите на събитието канят всички варненци и гости на града, да станат част от емоциите за купа "Варна" и се насладят на изявите на участващите отбори в турнира.

КУПА ВАРНА 2015

Група А:
Устрем
Черно Море Мания
МФК Спартак

Група Б:
Вяра, Надежда и Любов
Стара Загора
МАГ

Програма:
20 юни (събота)
14:00 Устрем – МФК Спартак
15:00 Вяра, Надежда и Любов – МАГ
16:00 Черно Море Мания – Устрем
17:00 Стара Загора – Вяра, Надежда и Любов
18:00 МФК Спартак – Черно Море Мания
19:00 МАГ – Стара Загора

21 юни (неделя)
10:00 (полуфинал) Победител гр.А – Втори гр.Б
11:00 (полуфинал) Победител гр.Б – Втори гр.А
13:00 (финал) Победители от двата полуфинала
14:00 Закриване на турнира