Черно море привлича бранител от Португалия

Спорт

14-06-2015, 21:31

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На "Тича" чакат и аржентинец

Черно море си осигури услугите на централен защитник от Португалия, пише Гонг. Бранителят, който е играл в местното първенство, е изключително опитен футболист и пристига във Варна в средата на идната седмица. Така първата въпросителна пред Никола Спасов с привличането на футболист на тази позиция вече отпадна. Не е тайна, че специалистът желаеше да привлече българин за този пост, като се спрягаха имената на Пламен Николов от Ботев и Пламен Крачунов от ЦСКА. Така или иначе, въпросът с централния защитник е решен и очакванията са с опита си подвизавалият се в Португалия играч да допринесе за по-голяма сигурност и спокойствие в отбрана.

Вече позициите, на които се търсят нови играчи са полузащитник, десен бек и крило.

Почти сигурно е, че исканият на „Тича” Мариян Огнянов ще играе в отбор от чужбина, така че „моряците” вече имат готов вариант за чужденец. Той е аржентинец. За него също се очаква да пристигне другата седмица. Утре пък на първа тренировка ще се появи Мехди Бурабия от Локо Пд, с който вече е подписан договор.

За позициите десен бек и крило има набелязани български играчи, но ако и те продължават да умуват и да не дават отговор готови ли са да преминат на „Тича”, също има готови варианти от чужбина. Става въпрос за двама холандци.