Ремонт на бул."Трети март", промени в разписанията на тролейбуси

Животът

11-06-2015, 09:43

Снимка:

@pixabay

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Затворен е участък от булеварда

Стартират ремонтни дейности по бул. "Трети март", в района на "Владиславово". Затворено за движение е северното платно от кръстовището с бул. "Ян Хунияди" до кръстовището с бул. "Св. св. Константин и Елена". Движението ще се извършва двупосочно в южното платно (посока център). Това информират от "Градски транспорт".

Тролейбусни линии 88 и 82 ще се обслужват от спирка "ТИС Север" на бул. "Ян Хунияди" и спирка 'ТИС Север" на бул. "Трети март". Всички закупени абонаментни карти за тролейбусните линии 88 и 82 ще важат във всички автобусни линии на "Градски транспорт" ЕАД от спирка "Бл. 407" до спирка "ТИС Север" и обратно. Промените в разписанията на тролейбусните линии 82, 83 и 88 може да видите на http://www.varnatraffic.com/bg-BG/Line/Index/82 и http://www.varnatraffic.com/bg-BG/Line/Index/83, както и на http://www.varnatraffic.com/bg-BG/Line/Index/88.

"Градски транспорт" ще обновява официалната информация, която постъпва в Дружеството,на страниците на http://www.gtvarna.com/ и http://varnatraffic.com/Info.