Черно море стартира подготовка с половин отбор и юноши

Спорт

09-06-2015, 14:40

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Симеон Райков се ожени

В пълен комплект "моряците" ще са едва в началото на другата седмица

Черно море ще стартира лятната подготовка утре в 17,30 часа. На първото занимание на "моряците" няма да присъстват чужденците, както и една част от основните футболисти. На "Тича" се очаква да се появят само Илия Николов, Живко Атанасов, Стефан Станчев, Даниел Георгиев, Бекир Расим и Живко Петков. Към тях ще се присъединят и юноши от школата на клуба.

Вратарят Георги Китанов е в младежкия национален отбор за контролни мачове, а всички останали играчи и легионери са получили разрешение от Никола Спасов да се присъединят към тима на 15 юни – понеделник.

Това са Михаил Венков, Тодор Паланков, който е на почивка в Италия, намиращия се на кратък меден месец младоженец Симеон Райков, прибралият се в Калифорния Вилиян Бижев, отдъхващите в своите страни Александър Чанович (Сърбия), Матиас Курьор, Мамуту Кулибали (Франция), Марк Клок (Холандия), Стенио дос Сантос (Кабо Верде) и Бакари Камби (Испания) и първото ново попълнение Мехди Бурабия (Мартиника). Засега не е ясно дали Марчин Буркхардт ще остане в тима. Полякът се очаква да пристигне във Варна утре, за да проведе разговор с ръководството, след който ще стане ясно какво е неговото бъдеще.

Носителят на купата на България ще се подготвя във Варна, като ще изиграе четири контроли – на 21 и 27 юни, 4 и 11 юли. На 16 юли е първият двубой на Черно море в Лига Европа. Както е известно, варненският клуб започва участието си в европейския турнир от втория предварителен кръг.