Пламен Николов отказал на Черно море

Спорт

03-06-2015, 14:35

Снимка:

LAP.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На "Тича" очакват окончателното решение на Марчин Буркхард до петък

Централният бранител на Ботев (Пд) Пламен Николов е отклонил примамлива оферта от Черно море, научи varnautre.bg. На "Тича" усилено търсят защитник, след като "моряците" се разделиха с капитана Кирил Котев. Именно затова варненци са отправили предложение към Николов, на който договорът му с "канарчетата" изтича в края на юни.

Офертата на Морето е била доста примамлива, като се има предвид, че варненци ще играят в Лига Европа, но бранителят е предпочел да приеме предложението на пловдивчани за нов контракт. Любопитното е, че Пламен Николов ще преподпише с "жълто-черните" на 6000 лева заплата.

Наставникът на Черно море Никола Спасов има интерес и към други футболисти на Ботев, като в момента изчаква развръзка със случващото се в тима от града под тепетата.

Припомняме, че Спасов иска да се подсили с поне петима нови футболисти на разчлини постове, като до този момент единственото почти сигурно ново попълнение е Мехди Бурабия, който има предварителен договор с Черно море.

На Тича очакват окончателното решение на Марчин Буркхард дали ще продължи контракта си с "моряците". Ръководството на варненци е отправило предложение към поляка, който трябва да даде своя отговор утре или най-късно в петък.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"