Черно море срещу Берое и Локо (Пд) на 1/8-финалите

Спорт

02-06-2015, 16:29

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Моряците" старша възраст гостуват на заралии, а родените през 2000 година приемат "смърфовете" във Варна

Юношите старша възраст на Черно море ще играят с Берое на осминафиналите на Републиканското първенство в тази възрастова група. Това отреди тегленият днес в столицата жребий. Варненци гостуват на "заралии" на 4 юни от 18 часа на изкуствения терен в Стара Загора, а реванша в морската столица е три дни по-късно. Все още обаче не е уточнен началния час на срещата на стадиона под Аспаруховия мост във Варна. Тя ще започне или от 10,30 часа сутринта или от 18часа.

"Имаше както по-силни, така и по-слаби съперници. Берое имат силна школа, така че няма да е никак лесно. Ние сме с високи амбиции и по пътя към върха ще трябва да преминем през всички отбори. На този етап нямам кадрови проблеми и очаквам да се справим с Берое", сподели треньорът на тази възраст Тодор Каменов.

При родените 2000 година, отборът на Черно море, воден от клубната легенда Тодор Марев, се изправят срещу връстниците си от Локомотив (Пд) на осминафиналите. Първата среща е на 5 юни от 10.30 часа на стадиона под Аспаруховия мост в морската столица, а ответният сблъсък е на 8 юни в Пловдив. Все още се уточнява и началния час на реванша.