Жоро Илиев: Чувствам се част от момчетата, ще успеят в Европа

Спорт

01-06-2015, 14:04

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Себераздаването и борбата във всяка част на терена през всичките 90 минути бе основният коз на Черно море във финала

Полузащитникът на китайския Шъдзяджуан Йончен Георги Илиев сподели радостта си от историческия успех на бившия му тим Черно море в турнира за Купата на България. Юношата на "моряците" разкри, че не е гледал мача, но е следил резултата в интернет и успехът не е бил неочакван за него.

"Много съм щастлив за Черно море! Чувствам се като част от момчетата. Те направиха нещо грандиозно, поздравявам ги. Донесоха голяма радост на цяла Варна", коментира футболистът с над 200 мача за варненския тим.

"Вярвах в успеха им и бях убеден, че имат сили, но мислех, че ще има други фактори, които ще повлияят на изхода на мача. За щастие, те не повлияха до такава степен, че да попречат", споделя Илиев пред Sportline.bg.

Той посочи и кой е бил основният коз на бившия му тим за триумфа след успех над "Левски". "Това бе себераздаването им и борбата във всяка част на терена през всичките 90 минути. Всяко момче си остави сърцето на терена. Следователно нямаше как нещата да се развият по друг начин", категоричен е той.

Запитан дали Никола Спасов има готов за Европа отбор, халфът заяви: "Надявам се да привлекат правилните хора и да се подсили отборът. Вярвам в доброто представяне на Черно море в евротурнирите", завърши бившият национал.